Er altijd goed uitzien

Wat pak je op een willekeurige dag uit de kast als je niet weet wat je moet dragen? Een T-shirt kan te casual zijn. Een jurk voor vrouwen is soms lastig, omdat dat aan allerlei voorschriften moet voldoen. Een jurk kan al snel te bloot of te degelijk zijn. Een trui is ook niet altijd even netjes. Het is eigenlijk altijd goed om voor een overhemd te kiezen. Dit is niet voor niets een klassiek kledingstuk: het staat bijna iedereen, het is altijd geoorloofd en kan netjes en vlot gedragen worden. Ook wanneer je een grote maat overhemd nodig hebt is dit het geval.

 

Altijd goed: streepjes

Overhemden zijn erg trendvast. Dit betekent dat, wat er ook zogenaamd hip en happening is, overhemden altijd kunnen. Natuurlijk komen er soms kleuren of patronen bij die er eerst niet waren of die eerst niet konden, of die eerst wel konden, toen weer niet en nu wel weer. Dit is echter het geval bij alle soorten kleding die je kunt bedenken. Daarom is het van belang dat je zelf kijkt welke overhemden jou goed staan en welke je leuk vindt. Streepjesoverhemden zijn bijvoorbeeld altijd goed. Soms zijn de streepjes een andere kleur of wat breder of smaller, maar dat zij niet zulke grote verschillen. Streepjes bij overhemden blijven altijd goed, welke vorm ze ook precies hebben.

 

Trends bij overhemden

Ook bij overhemden kun je niet de trends van het jaar ontlopen. Toch kun je, als je niet zo van trends houdt, hier een beetje omheen werken. Vooral printjes zijn erg wisselend. Soms zijn de printjes klein en soms zijn ze juist weer groter. Soms zijn ze druk en soms rustig. Daarom kun je, als je van prints houdt maar niet van trends, beter kiezen voor bijvoorbeeld een ruitje met leuke kleuren. Zo combineer je hip met klassiek.

Dit bericht is geplaatst in Heren, Mode. Bookmark de permalink.