Waarom overhemden aanschaffen?

Overhemden: iedereen heeft het weleens aangehad. Het is een veelzijdig kledingstuk dat een absolute must is voor iedereen. Helemaal als het verplicht is voor op je werk. Als dit niet zo is, kun je overhemden alsnog dragen in je vrije tijd. Dit kunt doordat overhemden echt altijd kunnen. Er is geen gelegenheid waar een overhemd ongepast of onwenselijk is. Daarom is het van belang dat je even stilstaat bij jouw smaak. Wat voor overhemden wil je eigenlijk hebben? En welke overhemden missen nog in je garderobe? Aan het eind van dit blog ben je erachter.

 

Superstijlvol

Niemand zal betwisten dat overhemden netjes zijn. Als je een overhemd draag op een lange broek dan kun je eigenlijk niet de mist ingaan op je werk. Vooral als je hierbij kiest voor een overhemd in het wit of lichtblauw. Dit zijn de standaardkleuren voor een net overhemd. Daarnaast zijn streepjes ook erg klassiek. Als je voor een van deze soorten overhemden kiest, dan weet je dat je er sowieso netjes bijloopt. Andere effen kleuren zijn overigens ook niet snel verkeerd, zoals je maar niet voor een knalkleur kiest.

 

Casual in het weekend

De weekenden zijn er om even lekker te ontspannen na een lange werkweek. Dit betekent echter niet dat je er onverzorgd bij moet lopen. Steeds vaker willen mensen er ook in hun vrije tijd representatief uitzien. Daarom zijn overhemden ook in het weekend of op een vrije dag niet verkeerd. Dit kan om een van de bovengenoemde klassieke soorten overhemden gaan. Echter, leuke prints en opdrukken zijn ook erg leuk als je voor een casual look gaat. Een klassiek ruitjesoverhemd met leuke kleuren is op de werkvloer soms niet geschikt, maar kan in het weekend de goede mix tussen gekleed en casual zijn. Daarnaast zijn ook overhemden met korte mouwen erg geschikt voor een vrijetijdsoutfit.

Dit bericht is geplaatst in Heren, Mode. Bookmark de permalink.