Overhemden: hét vakantiekledingstuk

Ben jij ook zo iemand die vlak voor de vakantie nog moet bedenken wat je in de koffer moet gooien? Dan ben je niet de enige. Het is altijd zo dat je veel te veel inpakt als je op vakantie gaat. Uiteindelijk trek je de helft van je kleding niet aan omdat het op een bepaalde manier gecombineerd moet worden. Daarom is het aan te raden om eens anders na te gaan denken over je vakantiekledij. Het is goed om voor kledingstukken te kiezen die je vaker aan kunt of die je met van alles kunt combineren. Zo hoef je van tevoren niet elk setje uit te denken en hoef je tijdens je vakantie ook niet al te veel na te denken over wat je nu weer aan gaat trekken.

 

Vakantiegeluk met dit vakantiekledingstuk

Als je overhemden meeneemt op vakantie, dan weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over wat je nu weer aan gaat trekken. Want het is een echt vakantiekledingstuk. Je kunt overhemden namelijk altijd dragen. Is het overdag en warm? Dan kun je een overhemd met lange of korte mouwen aantrekken over een korte broek. Ga je ’s avonds uit eten of nog de kroeg in? Dan kun je je korte broek verwisselen met een lange broek. Je hoeft dus niet nog eens een ander bovenstuk aan te trekken. Dit betekent dus dat je met overhemden altijd een goede keuze maakt.

 

Goed in de warmte

Als het bloedheet is dan heb je het liefst zo min mogelijk aan. Helaas is dit niet altijd geoorloofd. Ook in deze situatie zijn overhemden ideaal. Omdat overhemden meestal van lichte stoffen worden gemaakt, zoals linnen en katoen, zijn ze niet te warm. Je gaat dus gekleed op vakantie, maar je zweet je niet kapot. Helemaal als je een overhemd met korte mouwen aantrekt, heeft je lichaam de ruimte om te ademen in het overhemd.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Heren. Bookmark de permalink.