Vieze kragen van overhemden zijn verleden tijd

Ook overhemden in grote maten worden wel eens vies. Soms zitten er van die vlekken in die je er niet goed meer uit krijgt. Neem nu de kraag van een overhemd. Die kan snel vuil en vet worden. Dit is super vervelend. Zeker omdat dit niet schoon wordt in de wasmachine. Voorheen werden de overhemden dan weggegooid in de vuilnisbak of textielbak. Of ze werden verknipt tot poetslap. Dit is nu allemaal niet meer nodig. Er zijn een aantal opties die je kan proberen om de kraag weer mooi schoon te krijgen.

 

Snel een schone kraag met deze tip

Een hele goede tip om lichaamsvet of andere vlekken uit je overhemd te krijgen is om de vlek goed in te smeren met tandpasta of shampoo. Nadat je deze vlekken goed hebt ingesmeerd kun je dit overhemd direct in de wasmachine stoppen, dus niet eerst uitspoelen. Shampoo verwijderd het vet op je hoofdhuid, dus zal het ook het lichaamsvet op je overhemd schoonmaken. Mocht je geen tandpasta of shampoo meer in huis hebben, dan is scheerzeep ook een goed alternatief. Veel mannen die zich met de hand scheren hebben dit wel in huis.

 

Nooit meer overhemden weggooien

Omdat mensen met een maatje meer toch wat sneller zweten dan iemand die wat slanker is, zullen deze overhemden in grote maten daarom ook sneller een vieze kraag krijgen. Dan is het toch super als je die overhemden niet meer hoeft weg te doen maar ze gewoon schoon gewassen krijgt. Je bespaart enorm omdat je niets nieuws meer hoeft te kopen en je blouse ziet er weer als nieuw uit. Zo zijn er ook veel andere huismiddeltjes die werken om speciale type vlekken weg te werken. Dus vanaf nu nooit meer een vieze kraag, maar altijd een schoon overhemd.

Dit bericht is geplaatst in Heren, Nieuws. Bookmark de permalink.