Groot, groter, grootst

Plotseling kwam het moment dat je niet meer in je oude maat overhemd paste. Je moet op zoek naar een overhemd in een grotere maat. Maar welke maten zijn er nu precies van de overhemden in grote maten. Dat je een overhemd moet kiezen uit de grote maten collectie is al niet zo fijn, maar wat als blijkt dat je bijna de grootste maat nodig hebt. Gelukkig heeft de grote maten collectie ruime keuze. Zo heb je grote maten, nog grotere maten en de allergrootste maten. De maten voor mannen zijn wel anders dan de maten voor vrouwen.

 

Van XL tot 10XL

Uiteraard verschilt het per winkel tot welke maat zij overhemden verkopen. Sommige winkels verkopen helemaal geen grote maten overhemden, terwijl andere winkels alleen de kleinste maat van de grote maten overhemden verkopen. Op het internet is er genoeg te vinden in de grote maten collectie. Grote maten overhemden zijn verkrijgbaar in de maten 3XL, 4XL, 5XL en zelfs 6XL. Maar er zijn zelfs winkels die overhemden verkopen tot zelfs wel maat 10XL. Er is voor iedereen dus een overhemd te vinden, zelfs voor de man die de allergrootste maat nodig heeft. De keuze zal dan wel iets beperkter zijn, maar ook in deze maat zal er nog genoeg leuks te vinden zijn.

 

Gemakkelijk extra grote maten kopen

Hele grote maten overhemden zijn niet altijd te koop in fysieke winkels. Daarom zul je vaker online moeten kijken. Gelukkig hebben de webwinkels vaak een duidelijke maat tabel vermeld waardoor je gemakkelijk en snel de juiste maat bepaald. Zo kan het bijna niet verkeerd gaan met je bestelling. Het is soms even zoeken, maar voor iedereen is een overhemd te vinden. In de maattabellen staan ook vaak de buitenlandse maten genoemd, het ene land werkt met cijfers en het andere land met letters.

Dit bericht is geplaatst in Heren, Mode. Bookmark de permalink.