Overhemden strijken is een ramp

Heb jij ook zo’n hekel aan strijken? Een klus waar veel mensen tegenop zien. Een zakdoek is nog wel te strijken, maar wat dacht je van overhemden? Die zijn best lastig om te strijken. Een overhemd in een grote maat heeft nog meer stof om te strijken dan een normaal overhemd. Dit wordt een hele klus. Een overhemd moet er altijd netjes gestreken uit zien. Je kan niet rondlopen in een gekreukt overhemd. En dan is een overhemd nog wel een tijdloos en klassiek kledingstuk die veel gedragen wordt. Je kan je overhemd wegbrengen naar een stomerij waar hij gewassen en gestreken terugkomt, of de klus uitbesteden, maar het kan nog veel eenvoudiger.

 

Kreukvrije overhemden

Er bestaan kreukvrije overhemden, voor de eenvoudige man die niet van strijken houdt. De grote maten overhemden zijn gemaakt van 100% katoen en zijn daarom kreukvrij waardoor je ze niet hoeft te strijken. Je hoeft het overhemd alleen maar in de machine te stoppen en er na het wassen weer uit te halen en ze te laten drogen. Dit laten drogen kan je het beste doen door hem aan een kleerhanger op te hangen in plaats van hem zo over de waslijn te draperen.

 

Nooit meer strijken

Wanneer je niet van strijken houdt kan een overhemd van kreukvrij materiaal een echte aanrader zijn. Het scheelt een hoop tijd als je niet meer hoeft te strijken zonder dat je er slecht gekleed uit ziet. Even wassen, ophangen en laten drogen. De volgende dag is je overhemd klaar om zo in de kast gehangen te worden of weer aangetrokken te worden. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker. Denk maar eens aan die vrije tijd die je overhoud door niet meer te hoeven strijken. Zo koop je met liefde een overhemd in een grote maat.

Dit bericht is geplaatst in Heren, Mode, Nieuws. Bookmark de permalink.