Vrije tijds- versus kantooroverhemden

De keuze in big sized overhemden is haast onbeperkt. Er zijn onnoemelijk veel modellen en kleuren te vinden. Er is echter wel een verschil aan te geven in het doel waarvoor je ze gaat dragen. Wil je hem dragen op een chique feestje, of in het café? Ga je een fietstocht houden, of paintballen? Of doe je een overhemd aan om er gekleed bij te lopen op kantoor of bij een belangrijke bijeenkomst? Hier een beknopt overzicht van vrijetijds- versus kantooroverhemden.

Vrijetijdsoverhemden
Voor een dagje weg of lekker thuis te zitten zijn er een aantal aanraders op te noemen. Allereerst de Eterna Comfort Fit. Dit is een blauw/wit geweven overhemd, dat wijd valt (niet getailleerd). Een prima overhemd voor een wandeling, of fietstochtje. Een ander overhemd dat uitstekend voldoet voor als jij je in de buitenlucht gaat begeven, is de Casa Moda Comfort Fit. Dit overhemd bestaat uit grijs, blauw, wit, oranje ruiten en valt wijd (niet getailleerd). Wil je liever thuis op de bank zitten, dan is de Seidensticker Modern Fit voor jou weggelegd. In de kleur grijs. Het model is wijd (heel licht getailleerd).

Kantooroverhemden
Voor op kantoor of voor een speciale gelegenheid, wil je er beslist netjes uitzien. Hier volgen een drietal voorbeelden. Alle drie zijn het overigens overhemden met lange mouwen. De Seidensticker Modern Fit is in de kleur blauw. Het model is enigszins wijd (heel licht getailleerd). Het overhemd heeft een button down boord, wat een heel chique tintje eraan geeft. Eveneens van het merk Seidensticker is de Modern Fit in blauw/wit gestreept. Ook dit model is enigszins wijd (licht getailleerd). Heel mooi voor op kantoor. Een laatste voorbeeld is de Eterna Comfort Fit. Deze is lichtblauw geruit. In tegenstelling tot de andere twee overhemden is deze wijd (niet getailleerd). Kortom een actueel overhemd voor op kantoor.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.