Waar moet je op letten als je een overhemd koopt?

Je bent van plan om een overhemd te kopen, maar waar moet je nu specifiek op letten bij de aanschaf van een nieuw overhemd? Je wilt dat je je er goed in kan voortbewegen en dat het overhemd comfortabel zit, maar er zijn meer dingen op te noemen, die maken dat jij je helemaal één voelt met je overhemd.

Voorwaarden voor een perfect overhemd
Allereerst is belangrijk dat je de juiste (boord)maat kiest. Je wilt niet dat het overhemd bij je schouders of je buik te strak zit. Maar het tegenovergestelde, dat het overhemd om je heen danst wil je eveneens niet hebben. Dat wat de maat betreft. Wat je je ook dient af te vragen, is het model dat je prefereert. Bij de big sized overhemden zijn er twee modellen te vinden: wijd (niet getailleerd) en enigszins wijd (heel licht getailleerd). Bepaal van te voren wat jij het liefste wil. Verder kun je ook bepalen of je een overhemd met korte, lange, of extra lange mouwen wilt. Een laatste punt is de kleur. Bepaal van te voren naar wat voor kleur je interesse uitgaat. Dat scheelt een hoop tijd in je zoektocht naar een nieuw overhemd.

Alles op een rijtje
Om het in het kort nog even samen te vatten: denk van te voren goed na over de boord(maat), model en kleur als je hebt besloten om een nieuw overhemd te kopen. Dat bespaart je in eerste instantie al een hoop zoekwerk. Vrijwel alle modellen in de collectie zijn van 100% katoen gemaakt en zijn voor het merendeel strijkvrij. Dus daar hoef je in ieder geval niet meer bij stil te staan. En voor als je op een sprankelende dag begint aan je zoektocht naar je perfecte, nieuwe overhemd: veel succes!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.