Een nieuw winteroverhemd

De dagen worden weer korter, met als gevolg dat het langer donker blijft. Ook gaan de temperaturen dalen en breekt de tijd aan dat je gezellig bij de open haard gaat zitten met een lekker drankje, in je nieuwe winteroverhemd. Ja, want ook is de tijd aangebroken dat je weer eens toe bent aan een nieuw overhemd. Probeer hierbij ook eens out of the box te denken en voor een model of kleur te gaan, waar je normaalgesproken nooit op zou komen. Hier volgen een aantal trendy voorbeelden. Jij zal zeker de blits maken met je nieuwe winteroverhemd.

Ideeën van een opvallend overhemd
Ben je sportief en val je op de kleur blauw? Dan is het Casa Moda Comfort Fit overhemd echt iets voor jou. Het model is wijd (niet getailleerd). Het overhemd heeft lange mouwen en een heel fijn motief in de kleuren blauw en wit. Van op een afstand lijkt het overhemd echter blauw. Denk ook eens aan een spraakmakende kleur zoals héél lichtpaars. Het Seidensticker Modern Fit overhemd beantwoordt hieraan. Dit overhemd is tevens heel licht getailleerd (enigszins wijd), voor als je een beetje snit wilt hebben. Een laatste idee is het wijde Marvelis Comfort Fit overhemd in de kleur zwart. Zwart maakt altijd slanker. Kijk ook eens naar de mooi ontworpen manchetten van dit overhemd.

Klassieke overhemden
Mochten je gedachten toch liever naar de klassieke overhemden uitgaan, dan kun je bijvoorbeeld de OLYMP Comfort Fit uitkiezen. Dit is een prachtig klassiek overhemd in de kleur donkerblauw. Het is een wijd, recht gesneden model. Ook wit is een mooie klassieke kleur. Te denken valt aan de Eterna Comfort Fit. Dit is een bijzonder chique overhemd met een button downkraag. En als laatste een overhemd met een ruitje: de Casa Moda Comfort Fit. Deze is recht gesneden en de ruitjes bestaan uit verschillende blauwtinten afgewisseld met wit.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.