Een overhemd voor elk type

Misschien heb je er nooit bij stil gestaan, maar een specifiek model of kleur van overhemd zegt meer over de persoon die je bent dan je waarschijnlijk voor mogelijk hebt gehouden. Wat zegt nou bijvoorbeeld de kleur lichtblauw van jouw overhemd over jouw persoonlijkheid? En wat zou je denken van de kleur aubergine? Voor wie is deze kleur bestemd? Of wat zegt de klassieke snit over jou? Zoveel verschillende overhemden, zoveel verschillende types. Nieuwsgierig geworden? Lees verder en ontdek de wereld van de types en de overhemden.

 

Het conventionele type

Jij houdt van regelmaat. Je werkt volgens vastomlijnde trajecten. Regels zijn voor jou belangrijk en je zorgt ervoor dat je altijd op tijd ergens bent. Wit, blauw en grijs zijn de kleuren van een overhemd, die uitstekend bij je passen.

 

Het creatieve type

Je bruist van de nieuwe idee├źn. Houdt je ervan om met je handen te werken. Je denkt in verhalen en beelden en vaak ben je gevoelig. Voor het creatieve type zijn de kleuren zwart, paars en aubergine uitermate geschikt.

De ondernemende types

Je ziet altijd mogelijkheden, want niets is voor jou teveel, in je hoofd ben je al aan de volgende stap bezig. Je hecht veel waarde aan actie ondernemen en oplossingsgericht denken. Met de kleuren wit en (licht) blauw kom jij altijd prachtig voor de dag.

 

Het sociale type

Je zit nooit om een praatje verlegen. Je bent erop gericht om mensen te helpen of om mensen iets bij te brengen. Ben een echte aanpakker. Voor jou zijn bordeaux en blauw prima kleuren om de dag mee te beginnen.

 

Het analytische type

Houdt je vaak bezig met hersenkrakers. Je bent altijd aan het nadenken over het waarom en hoe het beter kan. Je overdenkt de onderlinge verbanden tussen zaken of verschijnselen. Dan zullen blauwe en witte overhemden het vooral goed doen bij je.

 

Tot slot

Het zij vermeld, dat je deze indeling niet altijd al te letterlijk moet opvatten. Dan zijn overlappingen mogelijk en het kan zijn dat een conventioneel type verknocht is aan een zwart overhemd en een ondernemend type aan een licht paars overhemd.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Heren, Mode. Bookmark de permalink.